LVI huolto

Juutilainen LVI-talotekniikka on Helsingin keskustan suurin LVI-huolto-, korjaus ja ylläpitopalvelu. Toimitamme palveluja koko Uudellemaalle, niin kiinteistöhuollon päivittäisiin ja ympäri vuorokautisiin tarpeisiin kuin isännöitsijöiden tarpeisiin urakoinnin, huollon ja korjauksen sekä ylläpidon kokonaistoimituksina.

Palveluksessanne on 20 huoltoautoa, sekä LVI-insinööri- ja projektinjohtopalvelut. Toimitamme palvelut avaimet käteen -periaatteella ja kauttamme työt voidaan toimittaa kokonaistoimituksena. Vahvuutenamme on hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta, sekä hyvin koulutettu työnjohto, joka on aina vähintään insinööritason koulutuksen läpikäynyt ja vuosien kokemuksen omaava ammattilainen. Lisäksi töiden vastaanotto palvelee erikseen aina arkisin ja ottaa työt vastaan puhelimitse tai sähköisesti ja sähköisesti myös vuorokauden ympäri. Tämän lisäksi Juutilaisen päivystävä putkimies suorittaa päivystysajan töitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Palvelumme sisältää lvi- huollon ja korjauksen ja ylläpitopalvelut sekä rakennus ja sähköpalvelut. Päivystämme vuoden jokaisena päivänä 24H ja pidämme huolen, että asiakkaamme saa palveluja myös päivystysaikana hätätilanteissa.

Kohteitamme ovat ja vakioasiakkaitamme tällä hetkellä ovat taloyhtiöt, säätiöt, isot rakennuttajat, toimisto- ja teollisuuskiinteistöt, sairaalat ja hotellit. Pystymme hoitamaan isoja kokonaisuuksia hyvän ammattikokemuksemme ja ison ryhmämme ja organisaatiomme kautta. Tarjoamme Teille aina parhaan vaihtoehdon toteuttaa toimet kiinteistöllä.